"insert something here"

Det har nästan blivit en vana för mig att skriva dessa inlägg på natten.
Jag känner mig mindre störd av annat då, inga människor som vill mig nåt, inga frågor till mig själv på om jag ska göra någonting under dagen utan bara trötthet och uttråkning.
Ja det är trevligt.
Men det var inte det jag skulle skriva om, nej vänta lite nu! Jag har typ redan ett inlägg som heter mörkret eller handlar om mörkret lite snabbt rubriks-byte så är det löst.
Okej det var inte så enkelt... vad kan man ha som rubrik? Nånting om te? Te är gott.
Nej det känns inte rätt.
JAg borde skriva mer om björnarna känner jag aja det kommer väl senare.
Nej men vad fan ska jag ha för rubrik? Jag kan ju såklart göra som jag brukar och skriva nåt som inte på något sätt passar i sammanhanget.
Det känns bra, det är enkelt. Så gör vi.
Men vad? Ost? Nej, jesus vad är det med mig och mat. Jag kanske är hungrig? Nej det är jag inte jag har ätit idag :)
Nej men oj vad är det här? en smijli i min blogg? Får den verkligen vara kvar? Ja det tror jag.
Det har varit mycket prat med mig själv i detta inlägg, gillar du det? är det något som jag ska fortsätta med?
Nej men vänta framtida-vincent kommer ändå inte vilja ha nåt att göra med det här och antagligen skämmas.
Det borde han inte göra, ä vem bryr sig.
Det spelar ju ändå ingen roll! Vincent kanske läser och hatar det här men ingenting förändras.
Även Om Du som läser hatar det så spelar det ingen roll bara sluta läsa.
Nej men usch jag skrev du med stort d.
JAg hatar det av någon anledning, det bara stör mig! Jag, det känns så jävla rövslickerigt.
Så vad ska hända nu?
Imorgon är det en dag.
Plöööööh!
JAg vet itne varför jag nyss nämnde pleu.
Du hamnade väl i mitt huvud.
Hej Pleu.
Hur mår vi idag?
inte för att du läser men men.




bleeeew

Men ja så kan det gå! Varför skrev jag nyss det där? jag borde verkligen tänka innan, eller nej det blir roligare om jag inte gör det, och nej inte roligare för er roligare för mig för att ja ibland överaskar jag mig själv :) Min mobil stör mig. Det faktum att jag är pigg trots att klockan är 5 stör mig. Jag vill inte vara pigg jag vill ligga i sängen och sova men ajg gör inte det för jag är pigg. Min kropp stör mig genom att vara pigg. Jag kanske inte borde ha druckit 2 kannor te och jag borde se över mitt te-intag och minska det lite. jag kliade mig nyss i nacken. Och ja i nacken, jag grävde in i huden och kliade på benet! om jag nu har ben i nacken. ja det borde jag ha eller hur? Jag vet inte det får ni svara på, eller google. Jag är hungrig igen. Det stör mig också. Vi har ingen riktigt mat hemma så jag måste handla. Det stör mig Jag känner en trötthet komma krypande det är bra :( det kan ta ett tag för mitt ben skakar med energi och känner mig redo för värsta jogging-turen okej det där var en lögn jag är aldrig redo att jogga. Jag gillar inte tanken på springa för sin hälsas skull, det är okej att springa efter tåget eller när man jagar barn. Men inte för sin hälsas skull! Det är så smutsigt till och med smutsigare än fritlz källare. Undrar om det kommer bli ett museum där, jag tror att många pedofiler skulle hitta motivationen att fullfölja sina drömmar. Varför pratar jag om pedofiler? aja sov gott ska försöka sova. Okej jag ljög, jag försöker göra så att det ser ut som att jag har gått o lagt mig och sedan kommit tillbaka men egentligen tog jag mig bara neråt två rader. Varför säger jag sånt? Varför dör folk i cancer? Varför lever beatrice Ask? Varför är människor korkade?

Måste skriva

Jag vet inte! Jag vet ingenting... Jag behöver te. jag har te. jag har, nej nej nej vet ni vad fuck this jag orkar inte skriva jag kanske aldrig mer orkar skriva ett ord på den här bloggen! Vi får se men vet ni vad meh!

Tiden Flyger som sand i havet

Tiden har gått, sjöarna har blivit till hav, jägaren har blivit den jagade och han som en gång stod stolt har blivit till aska.
Wow jag menade bara det där som att det har gått lång tid sen mitt senaste inlägg men det där om den stolte personen kan också bli något.
Försöker mitt undermedvetna säga att jag är fail?
Hur ska vi veta,
Men iallafall det var längesen jag skrev något har, ä ni behöver inte veta det, ni som läser vet ändå antagligen vad jag har gjort för att det ändå bara är tre pers som läser denna blogg.
Jag kommer om 6 timmar gå upp och borsta tänderna och sånt där för jag ska möta en bil klockan 8 som kommer ta mig till Gotland för att spendera en vecka med att lära mig allt om aikido.
Eller snarare sitta i en fuktig källare och inte orka träna.
Hur som helst så blir det säkert awesome för det är awesome människor där.
Men problemet är detta, det är inte att jag inte är trött och skulle somna om jag lägger huvudet på kudden utan det faktum att jag inte går till min säng.
Jag vet inte varför jag inte går till min säng, blundar och drömmer om Invasionen eller vad jag nu drömmer om.
Jag har inte ens särskilt kul vid datorn, okej det här är roligt och jag lyssnar på en awesome låt men jag skulle föredra sömn.

Blöööh!
Dagens Filosofiska fråga: Varför bor det inte igelkottar i diskmaskinen?)
Svara på det så bra som ni kan och så kan jag spinna lite på det nästa gång.
Om jag orkar, om jag hinner, om jag känner för det.

Jag känner att de senaste inläggen inte har haft den där
glöden, glädjen, styrkan jag vet inte någonting saknas, skrivlusten kanske nej det är roligt och så
Ä vem vet berätta för mig vad som saknats. om någonting har saknats det vill säga. Nej kvaliten har varit sämre det är så man ska säga.

sanbbt snabbt stressat!

Kort inlägg idag!
Skriver slarvigt för att det ska lysa igenom att jag har bråttom!
Okej jag kommer nog ändra stavfelen men iallafall!
Det är awesome jag ska på Årsmöte med Föreningen Silfverdrake så yaay jag får träffa massa aweosme människor, tyvärr var det många som inte kunde komma
sad sad.
Öhm Öhm Öhm kort björngrejs
aa vi kommer alla dö björnar i skogen halp halp

blobidadbnru n
eller nåt hinner inte komma på vad jag ska skriva så jag skriver bara direkt efter mina tankar osstkakemålningar på väggen sitter det en björn meed ett lasso!
AKta er den kommer fånga in er och släpa er till grottan heeey då!
ja försvinner

RSS 2.0