Vincents uppenbarelse

Detta är en uppenbarelse från mig er käre vincent de verdier olycklig är den som får höra denna profetia ty tiden är nära Var hälsade kamrater för jag såg det, jag såg en älg komma ur skogen men detta var ingen vanlig älg, den hade tio horn och sju huvuden...

och folket tillbad älgen och björnen. Men hör mig dom kommer med lögner, de smädar stadslivet och spyr ut sina hedniska åsikter. men folket förstod ändå, de kände att någonstans var någonting fel...

och då såg jag en till varelse träda ut ur skogen, men någonting var annorlunda, den pratade som en stadsbo, och visste Sanningarna. Och folket trodde att den var frälsaren för deras kärlek till odjuret hade blivit hat, precis som det ville.

Och Han, han som talar med silkeslen tunga, Han som ser så snäll ut, han som hjälper tanter över vägen, han som ledde alla till slutet. De frågade honom "hur ska vi bli kvitt odjuret" och han svarade med orden "Odjuret är en symbol inget annat än en symbol," Och han sa till folket "var inte rädda jag känner er rädsla och jag är villig att bota er, bara ni följer mina ord" Hans krav lät goda, han sa att alla skulle må bättre men allting blev bara bättre för skogen. Och se 4 ryttare ridandes på varsin epatraktor kommer, det slutgiltiga slaget mellan de goda och onda närmar sig...

Mera kommer sen...

här kommer vanligt ocensurerat skrivande

Ursäkta mig för att jag har varit borta jag är oerhört ledsen för att det var sålänge sen jag skrev och vänta lite nu varför ursäktar jag mig för er? Eller jag kommer ju läsa det här senare så är det mig själv jag ursäktar mig för? varför skulle jag ursäkta mig för framtidsvincent han är antagligen ett kräk! eller jo jag tror fan det, just nu gillar jag vincent, han är i en bra plats men framtidavincent kanske jag vet inte hatar judar hur fan ska ajg veta? Han kanske lever för att äta små barn, han kanske har struntat i Kampen juste juste skälet till att jag började skriva, Kampen! Jag hade en uppenbarelse i natt, eller egentligen var det förra natten i natt drömde jag om att jag hade typ 12 hundralappar i plånboken som jag inte visste varifrån de kom, mycket frustrerande säkert framtida vincent som jävlas...

jag är jävligt varm just nu och det är obehagligt jag kanske borde öppna ett fönster.
OO jag orkar inte koncentrera mig på någonting!
Jag är inte ens trött det hade varit skönt ajg ahr bara tråkigt och känner att det itne kommer ta slut det suger!
Aja imorgon är det en ny dag hoppas att den är trevlig.



Det är Vårt ansvar

Kamrater, vi är dem ända i vårt moderna samhälle som vågar ta upp prata om problemen, alla andra är tysta av rädsla, jag antar att det är klokt, man kan säga att det är elakt att visa er sanningen, man kan säga att det är bättre att inte veta, att slippa rädslan, att låta dem göra vad fan som helst mot oss, blunda och säga att det är såhär det ska vara, det är såhär det alltid har varit, det här är RÄTT! Men jag kan inte leva så, jag vet att vi antagligen misslyckas, att världen inte förändras men i slutet så handlar det om vad som får dig att sova på nätterna och allt jag vet är att om jag ser men struntar i det, ser men blundar för att det är lättare att vara slav än att leva. Det är björnarna från skogen som slår sig blodiga av hat. Samma blinda raseri, samma blinda hat och till de som är invigda (eller okej du som är invigd) Funkar Powerblast på björnarna?

Kan ostkakor gråta blod?

Idag var en trevlig dag, men det absolut bästa, Albin såg the fifth doppelganger!
Och ja dagens filosofiska frågeställning,
kan ostkakor gråta blod?
Jag tror att de kan det, för ni vet ju alla att ostkakor kan lida, om någon äter upp de lider de och ibland kommer det ut vätska ur de.
Det är deras tårar.
Juste nu kanske ni tänker innan innan ni äter ostkaka era skitstövlar, jag tror dessutom att de kan gråta blod för jag är helt säker på att även ostkakor har "that time of the month" och då gör det riktigt ont så ja de gråter blod. Detta är dock endast ostkakeblod så det ser inte ut som vanligt blod men det är ändå blod!
Öhm what else what else, det är torsdag när jag skriver detta så det var en vecka sen jag slutade skolan.
Juste en helt sjuk grej hände idag, igår såg jag på south park och det var ett avsnitt som handlade om personer på motorcyklar som låter överdrivet mycket för att få uppmärksamhet (avsnittet heter The F Word http://en.wikipedia.org/wiki/The_F_Word_%28South_Park%29) och idag såg jag och alice två sådanna personer det var helt sjukt!
Asså universum leker sjuka lekar med våra hjärnor, och jag gillar det inte. Vi måste hitta ett sätt att stoppa det, att visa universum att vi är herrarna.
Jag har ingenaning om vad jag ska skriva men det kanske kommer till mig snart.
Jo men vänta! Jag vet att ni alla har väntat med spänning på vad detta inlägg ska innehålla och svaret på vem/vad jag älskar och svaret kan komma att chockera er, jag älskar
wait for it wait for it
uppmärksamhet! Juste uppmärksamhet från er! och ja alla andra också så sprid mitt budskap!
Men det är inte helt okej om man ser bilden på min statistik från så har den rasat helt sjukt mycket! Från 19 unika visningar igår till 2 idag! Detta är inte okej men jag kanske inte har arbetat tillräckligt hårt. Så det är dags att spamma folk ännu mera "suck" att folk inte förstår att jag bara försöker rädda de från björnarna. I nästa avsnitt mer konspiratorisk björnsnack (om jag inte ändrar mig, vilket jag troligtvis kommer göra)

Verktygen

"Och hur ska vi stoppa invasionen" hör jag er skrika
Ni behöver först och främst dessa verktyg:
  • En stor jävla bandsåg
  • 50 liter lättantändlig vätska
  • tändare och/eller tändstickor
  • döda djur (mat)
  • döda människor (leksaker)
  • En arme på minst 4000 man eller chuck norris
  • om den övre punkten inte går att få tag på köp en pistol
  • kulor till pistolen
  • Chuck Norris (det ör fan viktigt)
  • Choklad
  • Cola
  • Ost
  • En portabel bandsåg

Ni kommer behöva mer men detta är en viktig början.
det finns nu hela 15 pers som virigt följer denna blogg (okej fine kanske liten  överdrift som har läst den men vafan det blir roligare så)
Så käre vänner idag upptäckte jag en sak, det är märkligt att ha kort hår.
Ja för er som inte vet det så har jag klippt mig till riktigt kort hår (vet inte riktigt hur det hände) och fan jag slänger fortfarande huvudet åt sidan för att få bort luggen ur ögonen
och så hade man inte lugg :P:p:P:P:p:P:P:p:P.:p:p:P
Öhm ja inte helt okej men men.
Jag har faktiskt ett erkännande att göra
jag älskar "insert vad fan du vill här"


did Marshall get mugged by a monkey?

ja det är frågan, och varför fick barney 2 drinkar kastade över sig?
ni som vet vad jag pratar om kanske skrattar, ni andra fuck you!
Ja det är sant halleluja!
It is back!
inlägg nummer 2 i storien om min blogg
har nog inte commitat till något såhär mycket förut någonsin jag menar det här är stort!
Så anyways klockan är halv 1 när jag skriver detta och jag är speeedad!
Delvis för att ajg har druckit en kanna te, delvis för att ajg har ätit massa billig choklad.
Jag tänkte säga något som jag har försökt säga länge, något jag har sagt mycket, de flesta av er vet detta för ja det är bara 2 pers som läser detta.
Jag ska prata om sanningen, sanningen ur det enda sanna perspektivet (mitt)

Jag har sett framtiden, slutet har visat sig för mig. Ni som känner till min teori om vilka som egentligen styr kommer känna igen detta.
Som ni vet styr björnarna världen, jag är rädd, jag vet att de kommer närmare städerna, snabbt också.
Jag ahr sett mer och mer platser blivit uppslukade. Jag har här i stan sett mer och mer spioner, rådjuren (som är som ni vet utklädda älgar) fortplantar sig som insekter.
Jag har sett dessa djur klätt ut sig till människor, jag har i deras ögon sett sanningen.
Sanningen är den att 10 % av alla som bor i stockholms yttre förorter är utklädda älgar.
10% av alla stockholmare är älgarnas slavar.
JAg skriver detta för att jag är rädd,

"Woe to you, Oh city and förort
for the björn sends the älg with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the älgar
for it is a human number,
it's number is 666

Det är vad som johannes egentligen skrev men björnarna lät inte det komma ut, de ville att människan skulle kriga inom sig själv så att de kunde krossa oss
och tiden är snart inne tecknena finns överallt.
men vi kan fortfarande stoppa invasionen!

Följ mig så ska jag ge er verktygen.
Han såg odjuret (björnen) han såg sanningen

Men mjölk!

Så vad ska man skriva...
Jo juste man kan börja med ett hej ni som läser (eller okej vi ska vara ärliga en stund hej framtida-vincent)
Man skulle ju, ja men det gör jag.
Jag tänkte att hey jag kan berätta lite om denna bloggs framtid.
Jag kommer skriva lite konstigt, konstiga inlägg, halva meningar och chansen är stor att du inte förstår ett ord.
Du som läser kan få klaga hur mycket du vill jag kommer antagligen inte förändra nåt men ja försöka går ju.
Det är fullt möjligt att detta är mitt första och sista inlägg men förhoppningsvis inte.
Så nu kom vi till den roligaste delen av detta inlägg, ja antagligen i denna blogg
Dagens (baraparapdada) Gnäll!
Idag har jag inte gjort någonting alls!
Jag började dagen vid 1 då jag vaknade, det var i mitt tycke för sent för att planera något att göra så jag har degat hemma hela dagen och hey nu är klockan 10 över 8.
plus att jag är förkyld och det är jobbigt.
Men oj vad tråkigt det där var att läsa, (juste jag kommer antagligen också prata om mig själv i tredjeperson och prata med mig själv) men men vi har kvar det ändå.
Juste en till liten grej, jag är oftast oseriös och i bloggen är det fullt möjligt att jag hittar på saker, allt för din underhållning.
Jag borde nästan få ett pris.
Aja det var allt för den här gången farväl.
Jag är ljuset som leder dig, han som tar bort mörkret, jag är rustningen som skyddar mot det onda (carola), jag är frälsningen.

RSS 2.0